close
چت
آشپزی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

انجمن بانوان هنرمند مهگل

    انجمن بانوان هنرمند مهگل


    به سایت مهگل خوش آمدید

     انجمن بانوان هنرمند مهگل

     با جدیدترین آموزشها همواره سعی کرده نقشی  موثر

    در جهت ارتقای هنر های دستی داشته باشد



    به شما پیشنهاد می کنیم حتما به بخش های مختلف انجمن ما سر بزنید

    و از مطالب پربار اون استفاده کنید


    ما امیدواریم بتوانیم لحظات خوب و پر باری را برای

    شما فراهم کنیم




    لطفا با نظرات سازنده خودتون ما را در هر چه بهتر

    شدن سایت یاری کنید



    متشکریم


فروشگاه لوازم دست دوم اعضا


    در جمعه بازار مهگل
    لوازم دست دوم خود را آسان و رایگان بفروش برسانید

فروشگاه کارهای هنری اعضا


    در فروشگاه مهگل کارهای هنری و خدمات خود را رایگان ارائه دهید

فروشگاه کاربر shisheh-83


نون وکباب


بافتنی گل گندم

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 620
  • کل نظرات : 592
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 8
  • تعداد اعضا : 3408
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 1,126
  • بازديد ديروز : 2,648
  • بازديد کننده امروز : 103
  • بازديد کننده ديروز : 331
  • گوگل امروز : 44
  • گوگل ديروز: 185
  • بازديد هفته : 10,633
  • بازديد ماه : 49,661
  • بازديد سال : 804,780
  • بازديد کلي : 2,455,563
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.81.110.114
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

آخرین ارسالی های انجمن

رول تست توت فرنگی یک دسر ساده که میتوان بعنوان صبحانه و عصرانه هم میل کرد

 

مواد لازم:

نان تست

تخم مرغ

آرد سوخاری ترکیب شده با شکر(این آرد سوخاری را خودتون با نان تست یا نان باگت خشک شده و آسیاب شده درست کنید)

توت فرنگی

کرم شکلات

روغن برای سرخ کردن

 

دستور تهیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب

مواد لازم

زرده تخم مرغ ۲ عدد 
شکر ۳ قاشق غذاخوری 
کره ۳ قاشق غذاخوری 
شیر ۱ لیوان 
مخمر ۱ قاشق غذاخوری (پودر) 
آرد ۲ تا ۳ لیوان 
نمک ۱ هشتم قاشق مرباخوری 
کنجد به میزان لازم (اختیاری) 

طرز تهیه

۱- ابتدا شیر را جوشانده و اجازه دهید ولرم شود و بعد آن را با مخمر مخلوط کنید و شکر و کره آب شده و یک عدد از زرده تخم مرغ را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید تا مواد کاملا حل شوند.

۲- آرد و نمک را مخلوط کرده و حداقل ۳ بار الک کنید تا سبک شده و هوا بخورند و بعد کم کم آن را به مواد بیفزایید تا مواد حالت چسبندگی خود را از دست داده و به صورت خمیری نرم و لطیف درآیند.

۳- سپس خمیر را چند بار بند کرده و به ظرف بکوبید و بعد ظرفی را چرب کرده و خمیر را درون آن قرار دهید و بعد با یک پارچه نخی نمناک روی آن را پوشانده و به مدت ۲ ساعت در جایی گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

۴- بعد از آماده شدن خمیر آن را روی سطح آرد پاشی شده باز کنید و با وردنه کمی ورز دهید و مثل آدامس چند بار بکشید، سپس خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و به شکل دلخواه شکل دهید.

۵- روی ظرف یا سینی مورد نظر را کمی چرب کنید و خمیر را روی آن قرار داده و روی خمیرها پارچه ای نمناک بیندازید و مدت ۳۰ دقیقه به خمیرها استراحت دهید تا کمی دیگر نیز حجم پیدا کنند.

۶- سپس مقداری کره یا روغن را با ۱ زرده تخم مرغ و کمی شیر مخلوط کنید و روی خمیرها بمالید و روی آن نیز کمی کنجد بپاشید.

۷- ظرف نان را درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بسته به نوع فر قرار دهید، در اواسط پخت نیز می توانید مجدد روی نان ها را با مخلوط زرده و شیر برس بکشید.

۸- در انتهای پخت نیز حرارت بالای فر را ۲ تا ۳ دقیقه روشن کنید تا روی نان ها نیز برشته و طلایی شود.

نکات

• در صورت تمایل به خمیر نان مقداری گردو یا کشمش اضافه کنید.

• بهتر است وسط خمیر مقداری پوره خرما(مخلوط خرمای بدون پوست و کره)اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.

• در زمان روشن کردن فر کاسه ای آب داخل فر قرار دهید تا همزمان با گرم شدن فر، رطوبت مناسبی نیز برای پخت نان ها ایجاد شود و نان ها خشک نشوند.

نکاتی برای سرخ کردن بهتر بادنجان:

بعد از پوست کندن بادنجان ها روی آنها کمی نمک بپاشید و داخل سبد قرار دهید

تا تلخی آن گرفته شود

برای اینکه بادنجان ها موقع سرخ شدن روغن کمتری به خود بگیرند

روی آنها را با فرچه کمی تخم مرغ و یا ماست بمالید و بعد آنها راسرخ کنید

مشاهده میکنید که روغن بسیار کمی مصرف میشه و روغن تا مغز بادنجان ها نفوذ نمیکنه

اگر از چربی خون یا اضافه وزن رنج میبرید میتوانید برای سرخ کردن بادنجان ها.....


ادامه مطلب

آموزش  رول میوه(roll fruit) را قبلا تو سایت گذاشته بودم

 

شما می توانید رول های میوه را در رنگ ها و طعم های مختلف در یک سینی فر

به صورتی که در تصویر مشاهده می کنید تهیه کنید

و در تهیه تنقلات از رولهای چند رنگ استفاده کنید تا ظاهر اونها شکیل تر و جذاب تر بشه

 

 

سلام

روزتون بخیر

امروز یک آموزش دیگر از سری آموزش های تزیین کیک به روش های آسان

در منزل را داریم

کیک امروز به شکل یک مرغ شکم پر با مزه و خوشمزه است

برای دریافت آموزش گام به گام تصویری این تزیین در ادامه مطلب با ما همراه باشید


ادامه مطلب

خمیر مارزیپان که بعضا اون رو با نام های خمیر مارسیپان یا مارسمان یا مارسپان یا مارزپان هم می شناسند یک خمیر هست که از پودر بادام و شکر تهیه میشه، خمیر خوشمزه ای هست و طرفدار های خاص خودش رو داره! از این خمیر میشه استفاده های مختلفی توی کیک و شیرینی داشت.شیرینی این خمیر نسبت به فوندانت کمتره و راحت میشه باهاش کار کرد و به خاطر داشتن بادام طعمشم خوبه.


ادامه مطلب

سلام

امروز یکی دیگر از آموزشهای تزیین کیک های ساده در منزل را داریم

در این آموزش قصد داریم بک کیک دایره ای ساده را با

کمک چند برش ساده به یک کیک زیبا به شکل اژدها تبدیل کنیم

آموزش را در ادامه مطلب همراه کنید

 


ادامه مطلب

ایمیل اختصاصی مهگل



ایمیل اختصاصی مهگل:


mahgol.1392@yahoo.com

تابلو های مدرن با جدیدترین سبک نقاشی در دنیا

تابلو های مدرن با جدیدترین سبک نقاشی در دنیا


تابلو های مدرن با جدیدترین سبک نقاشی

در دنیا برای اولین بار در ایران

راه های ارتباطی با ما و مشاهده آثار

https://instagram.com/silverrose.iran

   https://t.me/silverrose_iran 

جهت هماهنگی برای بازدید حضوری با

۰۹۰۳۳۱۶۲۶۱۵ 
تماس حاصل فرمایید


برای ورود به فروشگاه سیلوررز در مهگل اینجا کلیک کنید


انتخاب کاربر برتر ماه






هر ماه  به برترین ارسال کننده انجمن کارت شارژ 5000 تومانی اهدا شود

مهلت ارسال مطالب از روز اول هر ماه تا پایان  ماه خواهد بود

موفق باشید


چت روم انجمن مهگل

چت روم انجمن مهگل افتتاح شد

به منظور استفاده از این چت روم ابتدا باید عضو شوید

این چت روم فقط برای اعضا قابل رویت و استفاده می باشد

انجمن بانوان هنرمند مهگل


انجمن بانوان هنرمند مهگل


انجمن بانوان هنرمند مهگل


درباره ما

انجمن بانوان هنرمند مهگل
اين سايت با عنوان بزرگترين تالار آموزشهاي هنري کار خود را در سال 1392 آغاز کرد. از لحظه تولد تاکنون همواره سعي در ارائه مطالب آموزشي، تفريحي و ... داشته است.

نویسندگان

نظرسنجی

از کدام مطالب سایت بیشتر استفاده کرده اید؟