close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه خمیر مارزیپان

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

انجمن بانوان هنرمند مهگل

    انجمن بانوان هنرمند مهگل


    به سایت مهگل خوش آمدید

     انجمن بانوان هنرمند مهگل

     با جدیدترین آموزشها همواره سعی کرده نقشی  موثر

    در جهت ارتقای هنر های دستی داشته باشد



    به شما پیشنهاد می کنیم حتما به بخش های مختلف انجمن ما سر بزنید

    و از مطالب پربار اون استفاده کنید


    ما امیدواریم بتوانیم لحظات خوب و پر باری را برای

    شما فراهم کنیم




    لطفا با نظرات سازنده خودتون ما را در هر چه بهتر

    شدن سایت یاری کنید



    متشکریم


فروشگاه لوازم دست دوم اعضا


    در جمعه بازار مهگل
    لوازم دست دوم خود را آسان و رایگان بفروش برسانید

فروشگاه کارهای هنری اعضا


    در فروشگاه مهگل کارهای هنری و خدمات خود را رایگان ارائه دهید

فروشگاه کاربر shisheh-83


نون وکباب


بافتنی گل گندم

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 620
  • کل نظرات : 592
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 5
  • تعداد اعضا : 3430
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 809
  • بازديد ديروز : 1,923
  • بازديد کننده امروز : 166
  • بازديد کننده ديروز : 381
  • گوگل امروز : 69
  • گوگل ديروز: 201
  • بازديد هفته : 809
  • بازديد ماه : 39,856
  • بازديد سال : 947,725
  • بازديد کلي : 2,598,508
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.92.201.232
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

آخرین ارسالی های انجمن

خمیر مارزیپان که بعضا اون رو با نام های خمیر مارسیپان یا مارسمان یا مارسپان یا مارزپان هم می شناسند یک خمیر هست که از پودر بادام و شکر تهیه میشه، خمیر خوشمزه ای هست و طرفدار های خاص خودش رو داره! از این خمیر میشه استفاده های مختلفی توی کیک و شیرینی داشت.شیرینی این خمیر نسبت به فوندانت کمتره و راحت میشه باهاش کار کرد و به خاطر داشتن بادام طعمشم خوبه.

مواد اولیه:
 

  • سفیده تخم مرغ (بزرگ) 1عدد
  • گلاب 2قاشق غذاخوری
  • پودر بادام 400گرم
  • شکر 200گرم
  • پودر قند به میزان لازم


خمیر مارزیپان که بعضا اون رو با نام های خمیر مارسیپان یا مارسمان یا مارسپان یا مارزپان هم می شناسند یک خمیر هست که از پودر بادام و شکر تهیه میشه، خمیر خوشمزه ای هست و طرفدار های خاص خودش رو داره! از این خمیر میشه استفاده های مختلفی توی کیک و شیرینی داشت.شیرینی این خمیر نسبت به فوندانت کمتره و راحت میشه باهاش کار کرد و به خاطر داشتن بادام طعمشم خوبه.
 

 


طرز تهیه:

1. اول شروع کنید پوست بادام ها رو جدا کنید و حواستون باشه که این میزان بادام بدون پوست هست یعنی بعد از جدا کردن پوست بادام اون رو وزن کنید و مطمئن بشید 400گرم بادام بدون پوست دارید.

2. برای جدا کردن پوست بادام اول مقداری آب و کمی گلاب رو روی حرارت بذارید و صبر کنید به جوش بیاد.بعد بادام رو بهش اضافه کنید و 3 دقیقه بذارید روی حرارت بجوشه و بعد برش دارید.سعی کنید زمان بیشتر از این نشه چون برای اسیاب کردن مشکل پیش میاد.

3. بعد از اینکه بادام ها جوشید اون رو از روی حرارت بردارید و داخل آبکش بریزید و بلافاصله اونها رو با اب خیلی سرد بشورید و بعد صبر کنید تا اب اضافی اونها خارج بشه.

4. حالا با یه فشار کوچیک دست پوست بادام رو جدا کنید.دقت کنید اگر آب سرد نباشه پوست بادام راحت جدا نمیشه.

5. بادام های پوست کنده شده رو روی یک دستمال بریزین تا اون مقدار کمی آب که دارن هم خشک بشه .بادام باید کامل خشک بشه.میتونید اون رو روی بخاری یا شوفاژ هم بذارید تا زودتر خشک بشه.

6. بعد از خشک شدن بادام ها اونها رو آسیاب کرده و از الک رد کنین تا پودر ریزی داشته باشین و خمیر یکدست تری به دست بیارین. در صورتیکه موقع آسیاب کردن بادام هاتون زیادی روغن انداخت و یا کمی خیس بود برای اینکه چسبندگیش رو کمتر کنین مقدار خیلی کمی بهش پودر قند اضافه کنین.البته این حالت بیشتر به خاطر خیس بودن بادام ایجاد میشه پس بهتره بذارید بادام کامل خشک بشه و بعد اسیاب کنید که این مشکلات ایجاد نشه.

7. وقتی بادام هاتون به خوبی پودر شدن نوبت به تهیه خود خمیر میرسه . برای تهیه خمیر ابتدا مخلوط آب، شکر و گلاب رو روی حرارت قرار بدین تا بجوشه خیلی نباید شربتتون بجوشه و غلیظ بشه! ما نیاز به یک شربت رقیق داریم پس حدود دقیقه جوشیدن کافیه! حالا شربت رو از روی حرارت بردارین و وقتی کمی سرد شد پودر بادام رو بهش اضافه کنین و خوب هم بزنین.

8. وقتی خوب مخلوط شد سفیده تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنین،حالا مجددا ظرف رو روی حرارت قرار بدین و دو سه دقیقه مرتب هم بزنید تا سفیده تخم مرغ بپزه و خام نمونه و در عین حال خمیرتون نسوزه!

9. خمیر توی این مرحله شدیدا چسبنده هست! بذارین کمی خنک بشه در حدی که حرارتش دستتون رو نسوزونه. توی یک سینی پودر قند بریزین و خمیر رو روی پودر قند ها قرار بدین.روش مجددا پودر قند بریزین و دست خودتون رو هم با پودر قند آغشته کنین و شروع به ورز دادن خمیر بکنین همینطور که خمیر رو ورز میدین کم کم پودر قند هم اضافه کنین، پودر قند جذب خمیر میشه و چسبندگی خمیر کم میشه! این کار رو تا جایی ادامه بدین که دیگه خمیر به دستتون نچسبه.

10. خمیرتون آماده هست، اون رو داخل کیسه فریزر قرار بدین و داخل یخچال نگهداری کنین چون در مجاورت هوا خیلی زود خشک میشه. اگر میخواین برای مدت طولانی نگهش دارین می تونین داخل فریزر هم قرار بدین.

11. خمیر رو میشه با رنگ های خوراکی رنگ کنین و برای مصارف مختلف استفاده کنین.

نکات:

1) اگر به نظرتون خمیر خیلی شیرینه میزان شکر رو 50 گرم کم کنید.

2) اگر میخواید خمیرتون رنگی بشه وقتی مواد روی حرارت هستند بهش رنگ خوراکی اضافه کنید یا در حین ورز دادن خمیر با پودر قند این کار رو بکنید.

3) این خمیر اگر در معرض هوا بمونه در عرض نیم ساعت خشک و بلا استفاده میشه.

 

سوران

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

نظرات ارسال شده


  1. ّfatemeh : ,وب خوبی داری
    چیز های آموزنده زیاد داره خوش حال میشم اگه به وب من نیز سر بزنی
    ;

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

ایمیل اختصاصی مهگل



ایمیل اختصاصی مهگل:


mahgol.1392@yahoo.com

تابلو های مدرن با جدیدترین سبک نقاشی در دنیا

تابلو های مدرن با جدیدترین سبک نقاشی در دنیا


تابلو های مدرن با جدیدترین سبک نقاشی

در دنیا برای اولین بار در ایران

راه های ارتباطی با ما و مشاهده آثار

https://instagram.com/silverrose.iran

   https://t.me/silverrose_iran 

جهت هماهنگی برای بازدید حضوری با

۰۹۰۳۳۱۶۲۶۱۵ 
تماس حاصل فرمایید


برای ورود به فروشگاه سیلوررز در مهگل اینجا کلیک کنید


انتخاب کاربر برتر ماه






هر ماه  به برترین ارسال کننده انجمن کارت شارژ 5000 تومانی اهدا شود

مهلت ارسال مطالب از روز اول هر ماه تا پایان  ماه خواهد بود

موفق باشید


چت روم انجمن مهگل

چت روم انجمن مهگل افتتاح شد

به منظور استفاده از این چت روم ابتدا باید عضو شوید

این چت روم فقط برای اعضا قابل رویت و استفاده می باشد

انجمن بانوان هنرمند مهگل


انجمن بانوان هنرمند مهگل


انجمن بانوان هنرمند مهگل


درباره ما

انجمن بانوان هنرمند مهگل
اين سايت با عنوان بزرگترين تالار آموزشهاي هنري کار خود را در سال 1392 آغاز کرد. از لحظه تولد تاکنون همواره سعي در ارائه مطالب آموزشي، تفريحي و ... داشته است.

نویسندگان

نظرسنجی

از کدام مطالب سایت بیشتر استفاده کرده اید؟